ROPEE ON AMMATTILAISTENKIN KAUPPA

Ropee Oy:n syntytarina alkoi 2021 syksyllä kun Ropeen yrittäjänä toimiva Olli Toivola näki ensimmäisen kerran kuvia ja videoita helmihyppynarusta. Nilllä hyppivät ihmiset olivat inspiroituneita tekemisestään, iloisia ja levittivät olemuksellaan positiivisuutta. Iloisuus ja positiivisuus on yksi suuri tekijä, joka yhdistää lajista innostuneita.

Kuukausien pohdintojen (ja hyppimisten) jälkeen idea yrittäjyydestä ja yrityksestä syntyi. Alkuun yrityksen työstönimenä oli Lets Jump, mutta pikkuhiljaa yrittäjän päässä muhi idea Suomen kieleen sulautuvasta lyhyestä ja ytimekkäästä sanasta, ja niin ykskaks Ropee:n nimi putkahti ajatuksiin.

Maaliskuussa 2022 laitettiin yritys kaupparekisteriin ja alkoi tiivis tutustuminen maailman narumarkkinoihin, mutta myös erilaisiin naruihin ja niiden ominaisuuksiin. Ropeen nimestä Rope tulee lajista Rope Skipping eli naruhyppelyn kansainvälisestä lajinimestä ja toinen e viittaa ekologisuuteen, siksi Rope - e eli Ropee.

Intohimona meillä on ammattimaisuus. Narumme tehdään käsityönä, ja jokainen yksityiskohta hiotaan kohdalleen asiakkaan tarpeita kuunnellen. Pyrimme tarjoamaan yksilöllisen kokoisia naruja niin lyhyemmille lapsille kuin pitemmille aikuisille - niin että jokaiselle löytyy sopivan kokoinen tuote.

Yrityksemme ykköstuote - Helmihyppynaru soveltuu kaikille hyppimiseen - niin perushyppyihin kuin vaativampiin temppuihinkin. Tarjolle tulee myös Freestyle-naruja, joilla esim. tuplahyppyjen tekeminen on hieman helpmpaa. Tarkoituksenamme on tuoda markkinoille myös eri materiaaleista valmistettuja helminaruja.

Kaikki Ropeen narut testataan huolellisesti ennen myyntiin laittamista. Materiaalit valitaan niin, että ne kestävät ammattilaisenkin käsittelyssä.

 

 

Kauppa palvelee Liperin Selkärannalla
Kauppa palvelee Liperin Selkärannalla
#liikeonlääke
#liikeonlääke