Flow Rope tuotekehityksessä

03.05.2024
Piipon harmaa 14mm köysi testissä-
Piipon harmaa 14mm köysi testissä-
Sininen Flow Rope
Sininen Flow Rope

Kevät on jo pitkällä vaikka sää ulkona ei siltä näytäkään.
Alkukevään projektimme on ollut lisätä tuotteita mallistoon, ja uutena tuotteena tuomme markkinoille raskaan Flow Ropen. Lähdemme liikkelle ns. premium painoluokasta eli 14mm köydestä, jolla painoa 500-600g.

Flow rope villitsee jo maailmalla. Somessa voi nähdä isoja vaikuttajia, ketkä puhuvat tekemisen terveyshyödyistä. Suomessakin fysioterapeutit ovat asiasta kiinnostuneet. Nimittäin olkapäät oireilevat monella, ja tästä ”hyppynarun alalajista” voisi olla hyötyä liikkuvuuden ja yläkropan toiminnallisuuden kehittämisessä.

Flow Ropella voi myös hyppiä kuten hyppynarulla. Se on raskas, mutta tarkoitettu ensisijaisesti kehon ympäri tehtäviin pyörotysliikkeisiin - jossa ei niinkään hypitä. Käsille ja olkapäille tämä pyörittely tuo kuormittavuutta. 

Meiltä tulee alkuun 14mm köyttä muutamassa värivaihtoehdossa ja testaamme muita paksuuksia laajentaaksemme köysivalikoimaa hyvinkin nopealla tahdilla. Maailmalla on paljon Flow Rope -brändejä ja meille Ropeelle tuote istuu luonnollisena jatkeena hyppynarujen rinnalle.

Tulevaisuus näyttää, millainen ilmiö tästä kasvaa Pohjolassa. Maailmalla tämäkin on - yllättävän iso juttu kun asiaa lähtee tarkemmin tutkimaan.