Kouluesittelyt koululiikunnan vauhdittajana

02.10.2023
Ropee Candy - pitkä hyppynaru ryhmälle
Ropee Candy - pitkä hyppynaru ryhmälle

Syksyn aikana olemme toteuttaneet useita kymmeniä naruhyppelyn kouluesittelyitä, joissa olemme ensisijaisesti puhuneet naruhyppelyn hyödyistä ja sitten on keskitytty itse asiaan eli hyppimiseen lyhyillä ja pitkillä naruilla.
 
Kouluissa lapset ovat ottaneet meidät ilolla vastaan ja 150 värikkään helminarun säestyksellä koulujen pihoilla on ollut havaittavissa todellista liikunnan iloa.

Opettajat ja välituntivalvojat ovat olleet ihmeissään siitä, miten innokkaasti oppilaat ovat lähteneet opettelemaan temppuilua helmihyppynarujen kanssa.

Me Ropeella olemme kokeneet myös vahvoja tunteita ja unelmamme lapsista hyppimässä värikkäillä naruillamme ja saavan liikunnallisen kipinän on käynyt toteen.

Haluaisimme olla jatkossakin toteuttamassa tällaista menoa ja siksi kartoitamme keinoja toteuttaa tällaisia inspiroivia päiviä myös jatkossa. Ropeen yksi perusarvoista on liikunnan lisääminen ja tälle olemme saaneet nyt referenssiä lisää.

Aika näyttää miten järeästi Suomessa voitaisiin toteuttaa tätä mallia varsinkin nyt kun valtio on linjannut liikkumattomuuden estämisen selkeäksi tavoitteeksi.

 #ropeelisääliikettä ja #liikeonlääke