ROPEELLE AVAINLIPPU

19.04.2023
Avainlippu-merkki
Avainlippu-merkki

ROPEE Oy:lle on myönnetty avainlippu Helmihyppynarujen osalta 18.4.2023.
Avainlippu on merkki Suomessa valmistetusta tuotteesta tai palvelusta.

Jatkossa helmihyppynarujemme tuotepakettia tulee koristamaan avainlippu-tarra.
Suomi ja suomalaisuus ovat meille tärkeitä arvoja ja suomalaisen työn merkitys ja siitä puhuminen on meille yksi perusarvoistamme.

Ropeen helmihyppynarut valmistetaan käsityönä Liperissä Pohjois-Karjalassa ja tulemme muutenkin tarkemmin kertomaan tuotantoprosessistamme myöhemmin kanavissamme.

Olemme aloittaneet yhteistyön jo maaliskuuss 2023 Honkalampi-keskuksen kehitysvammayksikön kanssa, ja pyrimme työllistämään kehitysvammaisia tarjoamalla heille mielekästä narunvalmistustyötä. Tulevaisuuden suunnitelmina on mahdollisesti laajentaa yhteistyötä muihinkin yksiköihin Suomessa.

Meille työn tarjoaminen on tärkeää, ja haluamme esimerkillämme tuoda esiin kehitysvammaisten työkykyisten ihmisten työmahdollisuuksia myös julkisesti.

Värit puhuttelevat meitä - ja niillä on paljon syvempi merkitys meidän ihmisten tunteissa ja ideologiassa mitä moni aavistaakaan. Tulevaisuudessa mitä monimutkaisemmat väriyhdistelmät mahdollistavat tuotekehityksen ja antavat meidän tuotteille myös lisäarvoa. Se, että tuote näyttää kauniilta ja inspiroi ottamaan sen esiin, sehän ei vähennä tuotteen käytettävyyttä, eihän?

Olli
19.4.2023

#värikäshyppynaru #avainlippu #käsityötuote #työtäsuomeen #kotimainenkäsityö